Operatore dhe Team Leader per fushatat Tim dhe Enel 73 views

Callnet i cili operon prej vitesh ne Tirane ne fushatat e telefonisë dhe të energjisë kerkon :

 Operatore me dhe pa eksperience me njohuri te nivelit mesatar te gjuhes italiane.

– 
Team leader me eksperience per fushaten Enel

Ofrohet :

Nje page e mire,nje ambjent mikprites dhe orare fleksibel!!

09:00 – 21:00

Adresa : Rruga e Dibres , Sheshi Selvia,

Mail : Callnetgroup@gmail.com

Cel : 0693910003

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Tel/Mob 0693222428
  • Profili Call Center