Operatorë Call Center 265 views5 applications

Jemi në kërkim të operatorëve për gjuhët: Anglisht, Italisht, Spanjisht, Greqisht, Frengjisht

Ofrojmë:
– Orar Full time 10:00 -19:00
– Trajnime për personat e pranuar në punë
– Ambjent komod dhe grupe plot energji
– Bonuse te larta ditore, javore

*Pagesat më të mirat në treg.

Kontaktoni për të caktuar orarin e intervistës pranë zyrave tona.

Ju mirëpresim!

 

More Information

Apply for this job Apply via Facebook