OPERATORE ANGLISHT, GJERMANISHT, ANGLISHT, ITALISHT 105 views

Job Expired

PROSPER SALE kerkon operatore per gjuhet:

anglisht, gjermanisht, italisht

Nese jeni person ambicioz dhe dinamik , nese jeni fleksibel me oraret ,

nese jeni i interesuar per tu rritur profesionalisht, ne jemi Kompania qe ju duhet.

Ofrojme page baze dhe BONUSE teper te kenaqshme.

Disponibiliteti full time

Kontrate e rregullt sipas Kodit te Punes  se shtetit Shqiptar

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga. Siri Kodra, HYRJA 1
Connect with us
Contact Us