Operatore Anglisht/ Full Time 93 views2 applications

Recruiting Company eshte nje kompani shqiptare ndermjetesimi, e cila prej disa vitesh operon ne fushen e punesimit brenda Shqiperise.
Qellimi i kompanise eshte bashkepunimi me kompani te ndryshme te cilat jane ne kerkim te punonjesve dhe punekerkuesve
ne kerkim te nje vendi pune, duke siguruar mundesi trajnimi dhe punesimi te te rinjve.
Per disa nga klientet tane, te cilet operojne ne fushen e marketingut online jemi duke kerkuar per Operatore ne gjuhen Angleze:

Kandidatet e interesuar duhet:

  1. Te kene njohuri te mira te gjuhes Angleze;
  2. Te kene mundesi per te punuar me kohe te plote/ 8 ore ne dite;
  3. Te jene kerkues dhe ambicioze;
  4. Te kene deshire per te mesuar njohuri te reja;

Kushtet e punes :

1. Trajnime profesional i paguar.
2. Kontrate te rregullt pune ne baze te Kodit te Punes;
3. Sistem pagese me te ardhura mbi 1000 EURO ne muaj;
4. Fundjava Pushim
5. 
Mundesi reale promovimi profesional
6. Bonuse dhe shperblime financiare bazuar ne performance

Dergo aplikimin tend ne adresen e emailit: recruit.marketing0@gmail.com.
Percaktoni ne email pozicionin e punes per te cilin interesoheni.

Adresa: Stacioni i Trenit, Tirane.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Ish stacioni i trenit, kompleksi Usluga
  • Profili Call Center