OPERATOR TELEFONIK (Spanjisht) 14 views

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani në fushën e real estate që vepron në tregun ndërkombëtar, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

OPERATOR TELEFONIK

 

 

KERKOHET:

–  Eksperience minimumi 1 vit ne kompani telemarketingu

–  Aftesi komunikimi shume te mira ne Spanjisht

 

 

OFROHEN:

– Page konkuruese baze + sistem bonus shume motivues

– Ambient pune komod dhe motivues

 

 

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetëm në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al me subjekt “Operator telefonik”

JU MIREPRESIM!

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 31 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime