OPERATOR TE GJUHES SPANJOLLE 23 views

OnPoint hap vende te lira pune, ne pozicionin agjent i gjuhes spanjolle

Ofrojme:

Baza duke nisur nga 500 € + bonuse ditore / javore/ mujore ne baze te performances

Kushte shume te mira te punes dhe ambjent bashkepunues

Nxisim performances tuaj ne pune

Kriteret per aplikantet:

  • Te kene deshire dhe ambicie per tu rritur profesionalisht dhe financiarisht
  • Te zoteroje mire gjuhen
  • Te jete miqesor dhe bashkepunues me grupin
  • Disponibilitet full time 9:00 am – 18:00 pm

 

ADRESA : KOMPLEKS HALILI, PRANE SHKOLLES PARTIZANI

Per me shume informacion na kontaktioni ne nr tone te telefonit   068 26 08 858

ose ne email: onpointsognals@gmail.com

JU MIREPRESIM!

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job