Operator Shitjesh – Paga 80.000 Leke te reja Neto + Bonuse shume te larta 157 views

Job Expired

Trita Hospital është një strukturë spitalore e mirëfilltë e përkushtuar maksimalisht në shëndetin e pacientëve me një gamë mbi 20 shërbime të specializuara.

Jemi lider në fushën e mjekësisë multidisiplinare.
Kirurgët e specializuar kombëtarisht dhe ndërkombëtarisht luajnë një rol thelbësor në cilësinë maksimale të shërbimit që ofrojmë.
Me rritjen e dinamikës së punës në nivel ndërkombëtar, sektori I marketingut shpall vakant pozicionin “Operator Shitje” në fushën e kirurgjisë dhe shërbimeve spitalore

Aplikantët duhet te kenë karakteristikat e mëposhtme :

 • Njohuri te mira të gjuhës Italiane
 • Aftësi komunikuese dhe ndërvepruese
 • Të jenë ambicioz në arritjen e objektivave
 • Eksperienca ne Call Center përbën avantazh

Cfarë ofrojmë:

 • Sistem pagese shumë konkuruese: Baza 80.000 Lekë të reja Neto + bonuse shumë të kënaqshme
  (70 Euro për cdo pacient të konvertuar, mundësi konvertimi mbi 15 pacientë në muaj)
 • Kontratë e rregullt pune sipas Legjislacionit Shqiptar
 • Trajnim I siguruar nga Kompania me një staf profesional
 • Ambjent bashkëkohor shumë stimulues dhe bashkëpunues në zemër të Tiranës

Kandidatët e interesuar mund të kontaktojnë në numrin e telefonit:

Tel: 0697003508
Ose mund të dërgojnë CV në adresën : hr@trita.al

Trita Hospital i bën me dije kandidatëve se të dhënat personale të mbledhura, për pozicione te lira pune , të dërguara prej tyre elektronikisht nëpërmjet CV,
do të trajtohen në përputhje me Ligjin 9887, datë 10.03.2008 “Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, i ndryshuar”;
do të ruaj në mënyrë konfidenciale dhe nuk do të tranferoje CV e kandidatëve që aplikojnë për pozicione te lira tek ndonjë palë e tretë ose të përdorë për ndonjë qëllim tjetër përveç atij te rekrutimit.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Derhemi
 • Profili Mjeksi