Operator Shitjesh – Paga 80.000 lek te reja Neto + Bonuse shumë të larta 153 views2 applications

Job Expired

Dermolife ështe kompania lider ne fushën e kirurgjisë estetike dhe të plastikës,
me një eksperiencë më shumë se 20 vite në tregun Shiptar dhe jo vetëm, me një staf të specializur të mjekëve të njohur Italian , Turq dhe Shqiptar.

Në kuardër të zgjerimit të aktivitetit te poliklinikës dhe profilizimin në Sektorin e shitjeve dhe shërbimeve ndërkombëtare,
kërkojmë punësimin e menjëhershëm të operatorëve të shitjes (Inbound commerciale) në zyrë, për fushatën e estetikës dhe plastikës

Aplikantët duhet te kenë karakteristikat e mëposhtme:

 • Njohuri te mira të gjuhës Italiane
 • Aftësi komunikuese dhe ndërvepruese
 • Të jenë ambicioz në arritjen e objektivave
 • Eksperienca ne Call Center përbën avantazh

Cfarë ofrojmë:

 • Sistem pagese shumë konkuruese: Baza 80.000 Lekë të reja Neto + bonuse shumë të kënaqshme
  (70 Euro për cdo pacient të konvertuar, mundësi konvertimi mbi 15 pacientë në muaj)
 • Kontratë e rregullt pune sipas Legjislacionit Shqiptar
 • Trajnim I siguruar nga Kompania me një staf profesional
 • Ambjent bashkëkohor shumë stimulues dhe bashkëpunues në zemër të Tiranës

Kandidatët e interesuar mund të kontaktojnë në numrin e telefonit:

Tel: 0697003508
Ose mund të dërgojnë CV në adresën : hr@dermolife.al

Poliklinika Dermolife i bën me dije kandidatëve se të dhënat personale të mbledhura, për pozicione te lira pune , të dërguara prej tyre elektronikisht nëpërmjet CV,
do të trajtohen në përputhje me Ligjin 9887, datë 10.03.2008 “Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale, i ndryshuar”; do të ruaj në mënyrë konfidenciale
dhe nuk do të tranferoje CV e kandidatëve që aplikojnë për pozicione te lira tek ndonjë palë e tretë ose të përdorë për ndonjë qëllim tjetër përveç atij te rekrutimit.

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Estetike