Operator Shitje (Telefonike/Farmaceutike) 284 views

Job Expired

Kompania
Themeluar në vitin 1993, Trimed përfaqëson një rrugë të sigurtë dhe të matshme që siguron produkt farmaceutik të sigurtë në tregun shqiptar me një akses direkt tek farmacitë.

Ne jemi të përkushtuar që t’i ofrojmë partnerëve tanë një zgjedhje One-Stop-Solution në tregun shqiptar përmes profesionalizmit dhe eksperiencës.

Profili i Punës (Operator Shitje)

  • Të promovojë dhe prezantojë produktet e Trimed nepermjet telefonit tek klientet (farmacite)
  • Të zhvillojë dhe mbajë marrëdhënie të ngushta me klientët;
  • Komunikim i drejtpërdrejtë me klientët;

Aftësitë dhe kualifikimet

  • Preferohet të ketë përvojë të mëparshme në këtë fushë.
  • Preferohet me njohuri të tregut farmaceutik.
  • Aftësi shumë të mira komunikative.

Për të aplikuar, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj në trimed@trimed.com.al deri në 31.01.2023

Vetëm kandidatët të cilët përmbushin kërkesat do të kontaktohen.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Farmaceutike