Operator per fushaten e Sky Tv dhe TD 111 views

Job Expired

Skyline eshte duke rekrutuar operator per fushaten e Sky Tv dhe Turizem Dentar.

 

Aftesitë dhe kualifikimet.

Të kenë eksperiencë në call center (minimumi 1 vit)

Të jenë njohës te mire te gjuhes italiane.

Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese dhe ndërvepruese me klientët.

Të kenë dëshirën për të mësuar dhe për tu rritur profesionalisht.

 

Ofrohen:

Paga shumë e kënaqshme

Fundjava pushim

Kushte shumë të mira pune.

 

Adresa Rruga e Dibrës, pallati i Observatorit.

Nr kontakti. 0692204991

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Dibres, pallati observator
  • Tel/Mob +355692204991
  • Profili Call Center