Operator paketimi 56 views

Detyrat
Drejtojnë dhe monitorojnë makineritë që peshojnë, ambalazhojnë, vulosin dhe paketojnë produkte të ndryshme
Drejtojnë dhe monitorojnë makineritë e paketimit të makaronave dhe të miellit. Të kujdeset pë komformitetin e produktit final.

Kriteret:
Duhet te jeni serioz edhe korrekt me orarin e punës dhe kolegët.

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dergoni cv tuaj ne email me subject “Operator paketimi”
Email: personeli@agroblend.com

Cel. : +355 68 208 0106

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Prodhim/Perpunim