Operator ne Gjuhen Shqipe 113 views

Job Expired

SPEED TAXI “Five Stars” është kompania lider e cila ndryshoi konceptin e shërbimit taksi në Shqipëri.
E krijuar në Janar të vitit 2012, SPEED TAXI vendosi për herë të parë standardet ndërkombëtare të shërbimit taksi me çmime tepër konkuruese. Duke ofruar shërbim 24 orë në 365 ditë të vitit

Kompania SPEED TAXI kerkon te punesoje operatore per sherbimin taksi.

Kandidatet duhet te plotesojne keto kritere:

– Te kene arsim te mesem (Avantazh perben arsimi i larte)
– Te kene aftesi te mira komunikimi
– Te kene njohuri te mire te adresave ne Tirane
– Te zoterojne komunikimin ne gjuhe te huaj anglisht, italisht
– Te jene te gatshem te punojne me tre turne.

Kompania ofron, kushte pune teper te favorshme, kontrate punesimi sipas legjislacionit shqiptar dhe page te kenaqeshme.

Cel. : 0676666633
Email: info@speedtaxi.al

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Automjete