Operator makinerie CNC 132 views

Përshkrimi

AGIKONS sh.p.k është një nga kompanitë lider në fushën e ndërtimit në Shqipëri, e cila dallohet për standardet dhe cilësinë e punimeve me çmimet më konkuruese në treg. Themeluar që në vitin 1996, Agikons ka krijuar dhe zbatuar shumë projekte të suksesshme si: Kodra e Diellit 1&2 (Tiranë), ”Marea Resort” (Kavajë), ”Tarraca e Ullijve” (Dhërmi), ”Plazhi i Gurtë” (Qeparo), ”Bougainville Bay” (Sarandë) si edhe ”Meshtekna” Brezovice. Kompania kërkon të punësoj: Operator Makinerie CNC.

Detyrat

 • Të ketë njohuri të programit AUTOCAD.
 • Njohuri të programit Art CAM.
 • Eksperiencë të mëparshme pune në këtë pozicion, minimalisht 1 vit.
 • Të jetë i shkathët dhe të ketë dëshirë për të mësuar.
 • Të jetë i aftë të punojë në grup.
 • Të ketë aftësi organizuese.
 • Të ketë njohje të sistemit të makinerisë “SYNTEC – 60 W-E”.

Shënime

Aplikantët e interesuar mund të na dërgojnë CV në adresën tonë të email: hr@agikons.com

Kontakt: 068 40 52 085.

Adresa: Blloku Rezidencial “Kodra e Dielllit”, Selite, Tirane

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 7 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Blloku Rezidencial "Kodra e Diellit" A0/1
 • Profili Ndertim