OPERATOR MAGAZINE 243 views1 application


Për një nga kompanitë m
ë të suksesshme në vend me objekt import-export dhe shitjen me shumice te artikujve parafarmaceutike, Dimension HR po kërkon të rekrutojë një OPERATOR MAGAZINE

Vendodhja e magazines: Don Bosko

DETYRAT E PROFILIT

 • Sistemimi i mallit qe mberrin nga importi
 • Etiketim dhe vendosje e cmimeve
 • Pergatitja fizike e porosive sipas fatures qe gjeneron departamenti i finances
 • Evidentimi i hyrje-daljeve fizike te mallit ne magazine ne program F5 nepermjet paisjes palmar.


KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Minimalisht diplomë e Arsimit të Mesëm
Eksperiencë: 
Preferohet të ketë patur eksperiencë pune të mëparshme në magazinë

Aftesi:

 • Aftësi kontrolluese shume te mira.
 • Vetëmotivues.
 • Aftesi shumë të mira komunikuese.


Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetem në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al me subjekt «OPERATORMAGAZINE»
Bazuar ne aplikimin tuaj, ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë nga stafi i Dimension.

JU MIREPRESIM!

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë nga Dimension sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren nga Ne vetëm për qëllime rekrutimi.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 35 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rr.
 • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime