Operator Kredie Personale/CQS 52 views1 application

Operator per fushaten e Cessione del Quinto/ Prestito Personale, Smart Working
Zyrat e kompanise ndodhen tek Komuna e Parisit, tek Kompleksi Kika 2, prane EcoMarket.
355& Partner SH.P.K ne zgjerim te aktivitetit te saj po kerkon Operator telefonik ne fushen e Cessione del Quinto dhe Prestito Personale.

Kompania ka nje eksperience mbi 10 vjecare qe operon ne tregun Italian. Aktualisht po kerkojme tre persona per tu integruar ne grupin tone.
Personat qe kerkojme per t’u bere pjese e stafit tone duhet te permbushin keto kerkesa:

1- Eksperience te meparshme ne Call center inbound/ outbound per tregun Italian, kusht i domosdoshem,
perparesi ka eksperienca ne Cessione del Quinto dhe kredi te tjera personale.
2- Njohuri mbi mesatare te gjuhes italiane
3- Disponibilitet full- time
4- Seriozitet ne ambjentin e punes, per momentin puna zhvillohet ne Smart Working
5- Avantazh perfundimi i studimeve te larta
6- Aftesi te mira komunikuese dhe i/e afte te punoje ne grup

Ofrohet:

1- Paga baze 50.000 plus dhe bonus per cdo appuntament te vendosur me klientin
Bonuset perfshije 250 lek per cdo lead/ appuntamento CQS/Prestito Personale/Mutuo/TFS
2,500 per cdo appuntament Cessione i konvertuar ne kredi te liquiduar.
500 per cdo appuntament Prestito Personale i konvertuar ne kredi te liquiduar
1000 per cdo appuntament Mutuo i konvertuar ne kredi te liquiduar
1000 per cdo appuntament TFS i konvertuar ne kredi te liquiduar
2- Sigurojme ambient komod dhe motivues ne pune.
3- Trajnime periodike dhe mundesi rritje ne detyre

Te interesuarit te kontaktojne ne adresen e emailit: operations@presticall.it te shoqeruar me CV personale ne gjuhen Italisht ose ne numrin tone te whatss app +393512139286

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Call Center