Operator GJERMANISHT | SPANJISHT – Mundësi punësimi e menjëhershme !!! 448 views1 application

Mundësi punësimi e menjëhershme !!!
Nëse jeni njohës shumë i mirë i gjuhës:
~GJERMANISHT

~ITALISHT

Bëhu pjesë e stafit më dinamik të SMART CALL
Eksperienca nuk ka rëndësi,dëshira për të punuar po!

Kërkesat:

1)-Të zotërojë shumë mirë një gjuhët përkatëse
2)-Me/pa eksperiencë të mëparshme
3)-Energjik dhe me vullnet për të punuar

Ofrojmë :

– Pagë bazë dhe BONUSE shumë te larta në bazë të performancës
– Ambient pune ideal dhe komod
– Kontratë pune në përputhje me ligjin Shqipëtar
– Orar pune Full-Time 10:00 deri në 19:00 (me pushime te ndermjetme)
– Fundjavë të lirë
– mosha 18-25 vjec dhe paga 600€

Na kontaktoni në :

Mobile : +355 68 695 8465
Whatsapp : +355 68 695 8465

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Fortuzi
  • Profili Call Center