OPERATOR/E TE GJUHES GJERMANE 169 views

Job Expired

KERKOHEN OPERATORE TE GJUHES GJERMANE & ANGLEZE

KOMPANIA hap vende te lira pune per operatore te gjuhes gjermane, angleze

Nese jeni person ambicioz dhe i keni vene qellim vetes te ardhura te larta

telefono ne nr.0699344596 dhe jepini mundesi vetes per te arritur aty ku doni.

 

 

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga. Siri Kodra, HYRJA 1
Connect with us
Contact Us