Operator/e telefonik ne Greqisht, Italisht, Spanjisht, Gjermanisht ( Part Time ) – ish stacioni trenit, kompleksi Usluga 277 views1 application

Tregi Marketing Group hap intervistat per gjuhet
greqisht, italisht, spanjisht dhe gjermanisht.


Ofrojme:
-Pagesa 250-300 leke ora + bonuse
-Kushte shume te mira pune
-Kontrate pune sipas legjislacionit ne fuqi
Fleksibilitet ne orar PART TIME
( 4-6 ORE )

Kerkohet:
-Njohuri te mira gjuhesore
-Me/pa eksperience pune
-Persona ambicioze, te perkushtuar per te arritur objektivat e caktuara

Te interesuarit te kontaktojne:

Tel:+35544504099

Email:
job@tregimarketing.com
Adresa: ish stacioni trenit, Rruga “Asim Vokshi”, kompleksi Usluga.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Call Center