Operator/e te gjuhes spanjolle 43 views

On Point hap vende te lira pune ne pozicionin
operator/e te gjuhes spanjolle.
Kriteret e aplikuesve:
• Te zoteroje gjuhen
• Me ose pa eksperience ne call center
• Te jete ambicioz dhe i motivuar per tu rritur profesionalisht dhe financiarisht
• Disponibilitet full time ( fundjava pushim)

Ofrohet:
•Paga baze duke nisur nga 500 € ne muaj
•Bonuse duke nisur nga 40€ /60/ 80/ ne baze te performances
•Leads web
•Ambjent pune komod dhe bashkepunues

Email: onpointsignals@gmail.com
Tel / Whatsapp: 0682608858

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job