Operator/e te gjuhes Gjermane/Greke/Spanjisht 124 views4 applications

Recruiting Company prej disa vitesh operon ne fushen e punesimit brenda Shqiperise. Qellimi jone eshte i orientuar drejt ofrimit te punesimit dhe trajnimit kryesisht te rinjeve.

Jemi duke rekrutuar Operator/e te gjuhes Gjermane/Greke/Spanjisht me ofertat nga me te lartat ne tregun shqiptar.

Kriteret e aplikuesve:
1. Nivel mesatar te nje prej gjuheve;
2. Te jete ambicioz, energjik dhe i motivuar;
3. Disponibilitet Full time/Part time (Fundjava pushim);

Ofrohet:
1. Sistem pagese mbi 1000 EURO ne muaj;

2. Ambient komod pune dhe mundesi shume te larta promovimi;
3. Kontrate te rregullt ne baze te kodit te punes;
4. Mbeshtetje e vazhdueshme per te arritur objektivat;

Ne po kerkojme me te miret, thjesht APLIKO TANI !

Te interesuarit te dergojne CV duke specifikuar pozicionin ne adresen e emailit: recruit.marketing0@gmail.com

Kandidatet e perzgjedhur do kontaktohen nga kompania per nje interviste, gjate te cilit do ju shpjegohet me shume informacion per pozicionin e punes.
+Apliko

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Ish stacioni i trenit, kompleksi Usluga
  • Profili Call Center