Operator/e te gjuhes Gjermane/Greke/Spanjisht 40 views1 application

Recruiting Company prej disa vitesh operon ne fushen e punesimit brenda Shqiperise. Qellimi jone eshte i orientuar drejt ofrimit te punesimit dhe trajnimit kryesisht te rinjeve.

Jemi duke rekrutuar operator/e te gjuhes Gjermane/Greke/Spanjisht me ofertat nga me te lartat ne tregun shqiptar.

Kriteret e aplikuesve:
1. Nivel mesatar te nje prej gjuheve;
2. Te jete ambicioz, energjik dhe i motivuar;
3. Disponibilitet Full time/Part time (Fundjava pushim);

Ofrohet:
1. Sistem pagese mbi 1000 EURO ne muaj;
2. Ambient komod pune dhe mundesi shume te larta promovimi;
3. Kontrate te rregullt ne baze te kodit te punes;
4. Mbeshtetje e vazhdueshme per te arritur objektivat;

Ne po kerkojme me te miret, thjesht APLIKO TANI !

Te interesuarit te dergojne CV duke specifikuar pozicionin ne adresen e emailit: recruit.marketing0@gmail.com

Kandidatet e perzgjedhur do kontaktohen nga kompania per nje interviste, gjate te cilit do ju shpjegohet me shume informacion per punen dhe mundesite qe ofrohen.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Ish stacioni i trenit, kompleksi Usluga
  • Profili Call Center