Operator/e ne gjuhen Greke dhe Spanjolle 66 views

Job Expired

OPERATOR/E NE GJUHEN GREKE DHE SPANJOLLE

Kompania jone po rekruton operator/e duke ofruar mundesi te shkelqyera per rritje financiare dhe profesionale, 50 vende vakante ne te dyja gjuhet Greke dhe Spanjolle

Ofrohet

-Page baze plus bonuse ditore/javore /mujore

-Pagesa korrekte cdo muaj

-Ambjent miqesor dhe suportiv

-Mundesi rritje profesionale

Kerkohet

-Nivel shume i mire i gjuheve te lart permendura

-Disponibilitet full time 10:00-19:00

-Eksperiencat e meparshme perbejne avantazh

 

KONTAKTONI:0688363551 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Profili Call Center