Operator/e (Italisht) 27 views

NorthWind, agjensia më e madhe e Web Marketing, është duke kërkuar:
Operatorë Inbound në gjuhën Italiane.
1. Turni I (09:00-18:00)
2. Turni II (16:00-00:00)

 

Personat e interesuar duhet:

 • Të zotërojnë gjuhën Italiane.
 • Të jenë me ose pa eksperiencë.
 • Të kenë aftësi komunikuese dhe manaxheriale.
 • Të kenë motivim dhe dëshirë për rritje profesionale.
 • Të kenë disponibilitet për të punuar me kohë të plotë.


Ofrojmë:

 • Kontratë pune të rregullt me kontribute të paguara nga ana jonë.
 • Paga të kënaqshme.
 • Mjedis pune motivues, i përshtatshëm për rritje profesionale.

NorthWind e konsideron punën në grup si metodën thelbësore për rritjen në karrierë. Përkushtimi dhe vendosmëria për rezultate të larta na bën konkurrues dhe koherent në treg.
Nëse dëshironi të jeni pjesë e stafit tonë dërgoni CV-në tuaj në adresën tonë e-mail: info@northwind.al.

*Ju lutem specifikoni ne email pozicionin për të cilin aplikoni.

Tel: +355 69 702 1201
Tel: +355 69 707 5027
Mail: info@northwind.al
Adresa: Rruga Dritan Hoxha, Pallati Green Construction, Kati I, Tiranë, 1023.

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha, Zogu i Zi
 • Tel/Mob +355 69 702 1201 / ‪+355 69 707 5027‬
 • Profili Marketing