Operator/e i Shërbimit ndaj Klientit(ITALISHT) 59 views

Digital Marketing Innovation ka në qendër të fokusit shërbimin ndaj klientit.


Momentalisht ne jemi duke zgjeruar skuadrën tonë të Operatorëve të Shërbimit ndaj Klientit në gjuhën Italiane dhe dëshirojmë të bëhesh edhe ti pjesë e jona.
Eksperienca nuk është kusht, ne besojmë në përkushtim! 😁


Të pëlqen të punosh në shërbimin ndaj klientit dhe të paguhesh mirë, atëherë çfarë pret? Apliko tani duke dërguar CV në adresën hr@dmi.com.al.

*Punojmë vetëm nga zyra.

** Do të kontaktojmë për intervistë vetëm kandidatët e përzgjedhur.

***Kandidatet e zgjedhur do të kalojnë një fazë trajnimi një-javor.

Cel. : 0697005757

Apply for this job Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Tel/Mob +355 69 700 5757
  • Profili Marketing