OPERATOR/E GJERMANISHT/ SPANJISHT/ ITALISHT 98 views

Job Expired

PROSPER SALE hap 50 vende te lira pune per operatore te gjuhes:

 SPANJOLLE, ITALIANE, GJERMANE,

Nese jeni person dinamik dhe kerkoni nje  pune qe ju jep stabilitet,

siguri dhe te ardhura teper te kenaqshme, mundesine e keni te PROSPER SALE.

Te interesuarit te tel. ne nr. 0699344596

Email:  hr@prospersales.com

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga. Siri Kodra, HYRJA 1
Connect with us
Contact Us