Operator/e 120 views5 applications

Job Expired

Përshkrimi i punës
Kompania SPEED TAXI kerkon te punesoje operatore per sherbimin taksi. Kandidatet duhet te plotesojne keto kritere:
– Te kene arsim te larte
– Te kene aftesi te mira komunikimi
– Te kene njohuri te mire te adresave ne Tirane
– Te zoterojne komunikimin ne gjuhe te huaj anglisht, italisht
– Te jene te gatshem te punojne me tre turne.

Kompania ofron, kushte pune teper te favorshme, kontrate punesimi 1 vjeçar dhe page te kenaqeshme.

Adresa: Rruga Ibrahim Rugova
Email: info@speedtaxi.al
Kontakt: 0695698783

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Automjete