OPERATOR/E 65 views

Job Expired

PROSPER SALE kerkon OPERATORE ne gjuhen ITALIANE

Nese jeni person dinamik i edukuar me pune ,

nese jeni person ambicioz dhe kerkoni te ardhura te larta,

eja te PROSPER SALE dhe fitoni aq sa deshironi.

Kontakto: 0699344596

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga. Siri Kodra, HYRJA 1
Connect with us
Contact Us