50 vende te lira pune per operatore te gjuhes: ITALIANE, GJERMANE, ANGLEZE 79 views

 50 VENDE TE LIRA PUNE

PROSPER SALE hap 50 vende te lira pune per operatore te gjuhes:

 ITALIANE, GJERMANE, ANGLEZE

Nese jeni person dinamik dhe kerkoni nje  pune qe ju jep stabilitet,

siguri dhe te ardhura teper te kenaqshme, mundesine e keni te PROSPER SALE.

Te interesuarit te tel. ne nr. 0699344596

Email:  hr@prospersales.com

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona BULEVARDI DESHMORET E KOMBIT, KULLAT BINJAKE, KULLA NR 2
Connect with us
Contact Us