Operator dhe Retention 594 views1 application

Job Expired

Kerkojme OPERATOR me eksperience ne gjuhen Italiane si edhe RETENTION me eksperience ne gjuhen Gjermane dhe Spanjolle.

Ofrojme:
1- Kushte shume te mira pune.
2- Page si dhe bonuse shume te kenaqshme.
3- Kontrate te rregullt pune.
4- Rritje page dhe bonusesh ne baze te perfomances.

DISPONIBILITETI FULL TIME 10:00-19:00 NGA E HENA DER TE PREMTE. FUNDJAVA PUSHIM!

Nr kontakti: 0683040073
Email: hr.tcmmarketing@gmail.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Call Center