Operator Customer Service në gjuhën Franceze. 29 views

Job Expired

Vënde të lira pune në DMI!

Jeni në kërkim të një pune dhe nuk keni eksperincë?
Flisni Frengjisht?

DMI po kërkon Operator Customer Service në gjuhën Franceze…

-Njohuri të mira në gjuhës.
-Eksperienca nuk është kusht.
-Pagesa dhe bonuse motivuese.

*Mjafton dëshira dhe vullneti për të punuar 🙂

Aplikoni duke dërguar CV në adresën e email-it: hr@dmi.com.al.
Be part of us 🙂

Work for a Google Partner company in Albania.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Tel/Mob +355 69 700 5757
  • Profili Marketing