Operator Call Center 118 views2 applications

Job Expired

Call Center i profilizuar ne sherbime outbound kerkon Operatore te gjuhes ITALIANE


Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:

– Njohuri te mira te gjuhes Italiane ;
– Aftesi te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze;
– Disponibilitet ne orar 6,ore


Ofrojme:

  • Paga nder me te larta ne treg
  • Bonuse konkuruese
  • Ofrohet smart working

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne online duke nisur CV e tyre ne adresen:
ekrecruit.hr@gmail.com

  • This job has expired!
Share this job