operator BROKER 27 views

Kriteret bazë:

1. Njohje e gjuhës së huaj mbi mesatare.
2. Eksperiencë e mëparshme në këtë fushë.
3. Aftësi të mira komunikuese në grup.
4. Ambicie dhe përkushtim gjatë orarit të punës për të fituar sa më shumë të ardhura.

Ofrojmë:

1. Paga bazë mbi mesataren e tregut.
2. Bonuse motivuese ditore, javore, mujore.
3. Kontratë e rregullt pune sipas legjislacionit në fuqi.
4. Staf mikëpritës dhe i gatshëm për të bashkëpunuar.
5. Ambient komod dhe kushte shumë të mira pune.
6. Mundësi ngitjeje në detyrë.

Disponibiliteti:
Full – time, nga e hëna në të premte

Orari: 09:00-18:00 me orare pushimi ndërmjet.
Fundjava pushim

Ju mirëpresim!

Na kontaktoni në:
0696947786
bluecallmarketing@gmail.com

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania
  • Rruga/Zona Pazari i ri
  • Tel/Mob 0696947786
  • Profili Telekomunikation