Operator 76 views2 applications

EAGLE HEADS GROUP kerkon te punesoje Operator/e

Detyrat e pozicionit:
– Merr porosi nga webi dhe telefoni
– Futni porositë në sistemin POS me të gjithë informacionin përkatës
– Printoni faturat në printerin e kuzhinës
– Komunikim i shkëlqyer me klientin

Kriteret:
– Komunikim i shkëlqyer me klientin

Ju lutem dergoni aplikimin tuaj ne adresen careers@eagleheadsgroup.com duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikoni.

Apply for this job