OPA-Greek Street Food Shpall pozicion vend pune si:Punonjese Pastrimi. 51 views

Job Expired

OPA-Greek Street Food shpall pozicion vend pune si:
Punonjese Pastrimi.

Pergjegjesite kryesore:
-Pergjegjese per sigurimin e pastertise se pergjithshme dhe rregullin estetik te ambienteve.
-Mban pergjegjesi materiale per paisjet dhe mjetet e punes qe ka ne ngarkim.
-Ndjek te gjitha rregullat e shendetit dhe sigurise ne pune.

Kerkesat e Profilit:
-Te kete eksperienca te meparshme ne kete profil.
-Te jete e rregullt dhe e pergjegjeshme.
-Te jete korrekte dhe disponibel.
-Te kete komunikim te mire me stafin e punes.
-Diesponueshmeria per te punuar ne turne te ndryshme,duke perfshire edhe fundjavat.

Per te aplikuar per kete pozicion ju lutem dergoni CV-ne tuaj ne adresen tone te email-it: rhg.hrassistant@gmail.com ose ne nr. tone te celularit: +355 69 707 9300.

SHENIM:
Kushte te mira pune dhe page e kenaqshme.
*Vetem kandidatet e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste pune.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr.
  • Tel/Mob 0698620666
  • Profili Restorante