Ofrojme vend pune Merchandiser 47 views

Ofrojme vend pune Merchandiser

Pershkrimi: Merchandiser eshte pergjegjes per ekspozimin e produkteve duke maksimizuar vizualitetin dhe hapesiren e produkteve ne rafte.

Detyrat:

-Pergjegjes per zgjerimin, ruajtjen e pozicionimit dhe ekspozimit te produkteve te brandit brenda nje pike shitje.
-Pergjegjes per rritjen e dukshmerire se produkteve duke shtuar numrin e “facing” ne raft sipas standarteve te percaktuara nga kompania.
-Pergjegjes per promovimin e produkteve tek cdo pike shitje.
-Raporton ne menyre aktive konkurencen (cmimet/ofertat/promocionet, etj)
-Raporton sipas kerkeses dhe standarteve te raportimit

Kualifikimet:

-Aftesi te mira komunikuese
-Te jete korrekt ne punen e tij.
-Te jete i afte te punoje ne grup

Shenime

Te interesuarit te dergojne cv ne : hr.roalfood@outlook.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim