Ofrojme vend pune Merchandiser (Sistemues Malli) 47 views

Orbico Grup eshte nje kompani e mirefillte distribucioni e pranishme ne 21 shtete ne Europen Juglindore. Pergjate ketyre 2 dekadave Orbico eshte shnderruar ne sinonimin e sherbimit te cilesise se larte dhe perfaqesuese e markave prestigjoze me sukses boteror.

Orbico shpk u themelua ne 2010 dhe qe atehere ka luajtur nje rol kyç ne fushen e distribucionit. Duke punuar me 9 principale dhe me shume se 60 brende, Orbico shpk synon qe te ofroje produkte teper cilesore dhe nje sherbim te perkryer duke ndihmuar konsumatorin ne nevojat e tyre te perditshme.
Orbico shpk ju ofron mundesine individeve dinamik dhe ambicioz per tu bere pjese e kesaj kompanie te rendesishme.

Si rrjedhoje e zhgerimit te aktivitetit tone:

Aktualisht ne kemi nje vend vakant per: Sistemues Malli

Detyrat dhe pergjegjesite:

– Implementimi i strategjive te marketingut sipas udhezimeve duke ruajtur standartin e shoqerise.
– Sistemimi i produkteve ne rafte duke ruajtur standartet e prezences dhe vizibilitetit te produkteve ne pikat e shitjes sipas standartit te vendosur nga shoqeria/marka.
– Krijimi e mirembajtja e marredhenieve me klientet dhe punonjesit e pikave te shitjes ne menyre profesionale.
– Raportim tek supervizori i shitjeve mbi problematikat e pikave te shitjes.
– Sigurimi i informacionit për gjendjen e stokut, si dhe informacione te nevojshme per ekspozimin e produkteve.
-Asiston agjentet e shitjes dhe manaxheret ne zhvillimin efektiv te biznesit me produktet e markave perkatese.

Aftesite e kerkuara:
– Te kete nje orientim te mire, sens praktik te organizimit te hapsires dhe pozicionimit te produkteve.
– Te shfaqe nje etike te larte profesionale, integritet dhe ndershmeri
– Te kete eksperience te meparshme pune ne pozicione te ngjashme
– Njohja e gjuhes angleze do te perbente nje avantazh
– Diploma e shkolles se larte do te perbente nje avantazh
-Te zoteroje leje drejtimi automjeti te klaist B

Ajo qe ne ofrojme:

– Kontrate pune me kohe te plote, ne respekt te kodit te punes
– Mundesi per tu rritur ne karriere per tu zhvilluar profesionalisht
– Pagese konkuruese
– Mundesine per te qene pjese e nje kompanie dinamike
– Skuader te motivuar dhe nje ambjent pune te ngrohte dhe te kendshem

Nese jeni te interesuar per kete pozicion, jeni te lutur te dergoni CV-ne tuaj duke specifikuar pozicionin ne adresen tone te emailit: rekrutime.al@orbico.com, deri ne daten 30 Qershor.

Vetem kandidatet e pergjedhur do te kontaktohen.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres, Km 1
  • Profili Estetike, Tregti dhe Prodhim, Tregti me shumice