Ofrojmë vend pune Agjent/e Imobiliare 25 views

Agjencia immobiliare “Alfa Information” është në kërkim të një Agjenti/e Immobiliar
që të përmbushë kriteret e mëposhtme:
– Të jetë njohës i gjuhës angleze;
– Të ketë aftësi të mira në komunikim;
– Të ketë vullnet dhe dëshirë për të mësuar mbi fushën e pasurive të paluajtshme;
– Të realizojë prezantimin e pasurive dhe të menaxhojë portofolin e klientëve të rinj dhe atyre ekzistues;

Agjencia ofron shpërblim konkurrues në treg dhe kushte shumë të mira pune.
Të interesuarit ftohen të aplikojnë duke dërguar CV e tyre në adresën e emalit info@alfainformation.com / 0692081911
Afati për aplikime është deri më 30 Maj 2023.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Imobiliare