Ofroj vend pune: Specialist Marketingu/Komunikimi 59 views1 application

Instituti Profesional ATC kërkon të zgjerojë stafin e zyrës së marketingut, në postin “Specialist Marketingu”

Aplikanti duhet:
– Të ketë kryer studimet e larta, dega Marketing-Media/Gazetari, Menaxhim;
– Të ketë eksperiencë në fushen e marketingut;
– Të ketë eksperiencë në fushen e komunikimit dhe media (TV, radio, media sociale, rrjete sociale etj.) përbën përparësi;
– Të jetë kreativ dhe inovator;
– Të jetë i/e aftë për të punuar në grup dhe individualisht;
– Njohuri të mira të gjuhës angleze dhe njohuri shumë të mira të paketës (Microsoft Office);

Aplikanti duhet ta dërgojë CV-në në gjuhën shqipe të shoqëruar me fotografi në adresën e-mail-it: burimenjerezore@ipatc.al

Vetëm personat e përzgjedhur do të telefonohen për të kryer intervistën.

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Qendra e Biznesit "Karl Topia", kati 2-të (pranë rrethrrotullimit të zogut të zi)