Ofroj vend pune Shitje & Marketing! 207 views3 applications

Job Expired

Kerkohet Punonjes !

Kriteret:

Te kete Eksperience te meparshme ne Shitje (Telefonike dhe Takime te Drejtperdrejta ) !
Te kete njohuri te mira te menaxhimit te rrjeteve Sociale !
Te jete e/i komunikueshme & e/i sjellshem !
Te jete kembengules ne arritjen e objektivave te percaktuara !

Te interesuarit te dergojne email ne adresen: info@mrcourier.al/sales@mrcourier.al
Mr.Courier Shpk

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë