Ofroj vend pune Recepioniste 96 views2 applications

SALT Restaurant shpall pozicione të lira pune :

Recepsioniste

Kandidati duhet të plotësoje karakteristikat e mëposhtme:

Minimalisht 1 vit pervojë pune si Recepsioniste;
Aftësi të mira komunikimi;
I vëmendshëm ndaj detajeve;
Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze;
Disponueshmëria për të punuar në turne të ndryshme, duke përfshirë edhe fundjavat;

Shënim:

Paga e kënaqshme dhe në bazë të eksperiencës;
Kushte shumë të mira pune;

Për të aplikuar për këtë pozicion ju lutem dërgoni CV tuaj në adresën e email hr@salt.al me subjekt “Recepsioniste – SALT” ose kontaktoni në numrin e telefonit: 0697079300.

Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen per intervistë pune.

*Çdo informacion që do të paraqesin kandidatet lidhur me shprehjen e interesit të tyre për sa më sipër, do të trajtohet me një nivel sigurie të standarteve më të larta për ruajtjen dhe përpunimin e këtyre të dhënave në përputhje të plote me parashikimet e ligjit nr. 9887 datë 10.03.2008 “Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale” i ndryshuar dhe aktet nënligjore të nxjerra në zbatim të tij.

Adresa:

SALT Restaurant
Rruga “Pjeter Bogdani”,
1001, Tirane. Albania
Tel: +355 
69 707 9300
Web: www.salt.al

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job