Ofroj vend pune Arkitekt/e 31 views

Ofroj vend pune per Arkitekt
Rreth nesh:
Texas Development shpk një kompani ndërtimi që operon në tregun shqiptar që prej vitit 2019.Kërkojmë t’i bashkojmë stafit tonë një individ të dedikuar,profesional dhe vizionar.

Pagesa Me marreveshje
Pozicioni Perpunues Grafik/Arkitekt
Arsimi Master Arkitekture
Mosha e Papercaktuar
Qyteti Tirane,
Adresa Tirane, Rr. e Kosovareve

Zyrat tona ndodhen vetem 10min larg ne kembe nga stadiumi “Dinamo”, ne mes te Rr. se Kosovareve prane diges se Liqenit. Ambjenti eshte modern dhe kushtet e punes jane komode.
Si perpunues grafik ju duhet:
Te zoteroni shume mire AutoCAD, 3D Max, etj
Te keni njohuri dhe te zoteroni paketen Microsoft Office,
Te jeni i vemendshem ne detaje dhe hollesi
Te keni aftesi te punoni i pavarur dhe ne grup.

Te interesuarit mund te aplikojne duke derguar CV dhe leter shoqeruese apo (portofolio nese ka) tek: info@texasdev.eu

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Kosovareve , Pall.Dolcka, Ap 1/2
  • Profili Ndertim