Operator/e 368 views6 applications

Kompania lider ne treg Shop Tv ,eshte ne kerkim te zgjerimit ne staf

Pozicioni vakant pune꞉ Operatore

kriteret꞉
• te jetë e komunikueshme dhe të dije te punojë në grup
• me ose pa experiencë pune
• te jetë fleksibel gjatë orarit te punës ,
• te ketë njohuri per programet bazë (word /exel )
ofrohet :
• Kontratë punësimi në perputhje me legjislacionin ne fuqi
• kushte shume te mira pune
• orari i punës 6 orë dhe me 2 tune me alternime : turni 1 – 9:30-15:15 dhe turni 2– 15:15-21:00
• 6 ditë në javë puna ( një ditë pushim )

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dergoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese
duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni.Ne adresen hr@shoptv.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Komuna e Parisit,Rr.Medar Shtylla
  • Tel/Mob 0676056539
  • Profili Marketing