Ofroj Pune Sistemuese neper dyqane. 112 views

Job Expired

Roli dhe Përgjegjësitë:
• Të kryej kontroll periodikë të gjendjes së artikujve të dyqaneve, Brenda afateve kohore të caktuara.
• Të kryej numërimin dhe verifikimin fizik të diferencave të inventarit.

Edukimi dhe Kualifikimet:
• Arsimi i mesëm, përbën avantazh diploma Bachelor.
• Aftësi të mira të paketës Microdoft Office (kryesisht Exel).

Të tjera:
• Puna është turni i parë 08:30-16:30
•  E diela pushim.

Kandidatët e interesuar për pozicionin e mësipërm, duhet të dërgojnë CV-në deri më,
datë 30.09.2022 në adresat e-mailit: hr@balkansport.al .

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane
  • Tel/Mob 04 220 8295
  • Profili Tregti