Ofroj pune Nepunese Inventari 22 views

Job Expired

Nëpunësja e Inventarit është pjesë e Departamentit të Inventarit Fizik, raporton tek Menaxherja e Departamentit të Inventarit Fizik. Funksioni i saj është evidentues, kontrollues dhe rregullues.

Roli dhe Përgjegjësitë:
• Të kryej kontroll periodikë të gjendjes së artikujve të dyqaneve, Brenda afateve kohore të caktuara.
• Të kryej numërimin dhe verifikimin fizik të diferencave të inventarit.

Aftësitë:
• Të ketë etikë në punë.
• Të jetë person i motivuar, e besueshme dhe me dëshirë për të punuar.
• Aftësi të punojë në grup e aftësi shumë të mira organizative.
• Të jetë e duruar dhe e prirur drejt saktësisë mbi detyrat e caktuara.
• Të ketë bashkëpunim me stafin në lidhje me mbarëvajtjen e punës.

Edukimi dhe Kualifikimet:
• Arsimi i mesëm, përbën avantazh diploma Bachelor.
• Aftësi të mira të paketës Microdoft Office (kryesisht Exel).

Të tjera:
• Puna është turni i parë.
• Të jetë nga mosha 20 deri në 28 vjeç.

Kandidatët e interesuar për pozicionin e mësipërm, duhet të dërgojnë CV-në deri më,
datë 30.04.2021 në adresat e-mailit: hr@balkansport.al .

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Gjergj Legisi, ish NUB, Laprake, Tirane
  • Tel/Mob 04 220 8295
  • Profili Tregti