Biote Albania, kerkon te punesoj shofer 3264 views22 applications

Kompania lider ne treg Biote Albania

Kerkon te punesoj shofer per transport dhe shperndarje produktesh.

Te interesuarit duhet :
te disponojne patente
te jene te disponueshem per pune ne gjithe territorin e Shqiperise.
te jene te komunikueshem dhe fleksibel gjate orarit te punes
mosha mbi 29-vjec

Ofrohet꞉
Kontrate punesimi ne perputhje me legjislacionin ne fuqi
Ambjent komod pune.
Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dergoni CV me foto dhe dokumentat tuaja plotësuese,
duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni.Ne adresen hr@shoptv.al

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Komuna e Parisit,Rr.Medar Shtylla
  • Tel/Mob 0676056539
  • Profili Marketing