Ofrohet vend pune – Usta/ Punetor Gipsi, Patinimesh 84 views

Kompania “CreativA Design shpk” me fokus në design, konsulencë, projektim dhe zbatim, objekte civile dhe private pjesë e grupit të Kompanisë “Anchor Investments” sh.p.k, e cila është një kompani prestigjoze në tregun shqiptar që operon në fushën e ndertimit. Aktualisht kompania operon në disa kantjere ndërtimi në Tiranë dhe Palasë.
Qëllimi ynë është të punuarit në grup duke ndërthurur përvojën, dijen, aftesinë dhe përkushtimin në mënyrë që çdo projekt të përfundojë me sukses në kohën e duhur dhe cilesinë e kërkuar.

Pozicioni vakant:
 Usta / Punetor Gipsi, Patinimesh

– Kompania jone, kerkon punetor ustallare gipsi patinimesh me eksperience;
– Të jenë të komunikueshëm dhe bashkëpunues;
– Të kenë dëshirë dhe vullnet për të mësuar proçese të tjera pune dhe ambicie për tu rritur profesionalisht;
– Pagesa shume e mire dhe sigurime;
– Pune e sigurte per kohe te gjate;

Te interesuarit te kontaktojnë me email në adresën; h.r@anchorinvestments.al per te shprehur interesin e tyre per punesim ose ne Numrin e tel: 069 70 43 435

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Ndertim