Ofrohet vend pune telework Testues i websiteve 208 views6 applications

Tirana Training Space ka rreth 4 vite qe eshte krijuar.
Si sherbim te pare ka pasur trajnimin dhe rekrutimin e personave ne platformen e programimit dhe testimit EPAM.
Vitet e fundit jane shtuar sherbime te tjera si trajnimet per kriptomonedhat.

Eksperience pune e panevojshme pasi ofrohet trajnim
Orari i punes: Ne kohen e lire
Pagesa sipas standartit gjerman
Trajnimi ofrohet kundrejt pageses

Te interesuarit, jane te mirepritur, te shkruajne vetem ne WhatsApp: 0684278110

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Informatike/IT/Software