Ofrohet vend pune shofer ne shperndarjen e porosive ushqimore per qytetin e Tiranes 46 views2 applications

Job Expired

Përshkrimi

Ofrohet vend pune shofer ne shperndarjen e porosive ushqimore per qytetin e Tiranes.
Do te beje shperndarjen e porosive neper pika shitjesh ne Tirane supermarkete me mjetin e punes furgon ose tip Caddy (i vetem ose me shoqerues).
Avantazh nese ka eksperience te meparshme ne shperndarje distribucioni.

Detyrat

 • Te shperndaje porosite me mjetin e punes ne qytetin e Tiranes;
 • Te shperndaje me korrektesi dhe efikasitet porosite ne markete;
 • Te jete i shkathet, korrekt dhe pergjegjes per punen;
 • Te jete i komunikueshem dhe korrekt me koleget dhe klientet;
 • Te jete njohes i mire i zonave ne Tirane;
 • Te jete pergjegjes i mallrave ne ngarkim;
 • Te kete Eksperience ne shperndarje.

Kualifikimet

 • Mosha mbi 25 vjec;
 • Duhet te kete patente B;
 • Prioritet te kete 5 vjet drejtim mjeti .

Shënime

Te interesuarit te dergojne email : hr.roalfood@outlook.com ose te telefonojne ne 0686021526

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Tregti dhe Prodhim