Ofrohet Vend Pune – Shofer per Shperndaje Pako Postare ne Aksin: Tirane – Shkoder – Anasjelltas! 44 views

Kerkohet Shofer me Makine per Shperndaje Pako Postare ne Aksin: Tirane – Shkoder – Anasjelltas!

Paga baze = 400 Mije Lek Neto + 200 lek per cdo pako te Dorezuar.
Pakot qe Ju shperndani jane me pagese ne dorezim dhe me sjellje te mire nxirrni dhe barkshish te kenaqshem. Nese keni eksperience dhe deshire per pune , Page + bonuse + barkshishe ju shkojne mjaftueshem, mbi 700-800 mije lek ne Muaj.

Punohet Te Hene – te Shtune. Duhet te Jeni me Banim ne Tirane!
Shoferat e Rretheve: Fillojne Brenda ores 5.30 – 07’00 am dhe mbarojne ne oren 15’00 – 18’00 Pm, varet nga ditet !

Kandidati duhet te jete me Banim ne Tirane.
Kandidati duhet te kete eksperinece pune si shofer ne pune te njejte ose te ngjashme.
Preferohet Mosha 25 – 55 Vjec !

Te interesuarit te Dergojne Cv:
Tel ne: 044503330
Cel. : +355 68 6092933

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Albania, Tiranë