Ofrohet vend pune Shofer ne shperndarje porosish ushqimore 61 views1 application

Ofrohet vend pune Shofer ne shperndarje porosish ushqimore

Shperndarja me mjetin e punes (furgon ose caddy) .
Do te beje shperndarjen e porosive neper pika shitjesh ne Tirane ose ne rrethe supermarkete me mjetin e punes .
Avantazh nese ka eksperience te meparshme ne shperndarje distribucioni.

Detyrat
Te shperndaje porosite me mjetin e punes ne kohe.
Te shperndaje me korrektesi dhe efikasitet porosite ne markete.
Te jete i shkathet, korrekt dhe pergjegjes per punen
Te jete i komunikueshem dhe korrekt me koleget dhe klientet
Te jete njohes i mire i zonave
Te jete pergjegjes i mallrave ne ngarkim
Te kete Eksperience ne shperndarje

Kualifikimet
Mosha mbi 25 vjec.
Duhet Te kete patente B
Prioritet te kete 10 vjet drejtim mjeti .

Te interesuarit te dergojne email : hr.roalfood@outlook.com
ose te telefonojne ne 0686021526

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 6 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Tregti dhe Prodhim